Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdagen den 18 maj 2022

Godmorgon alla fina. Här har jag startat dagen och solen skiner och det är 7 grader utomhus så det ser lovande ut även idag. Jag hoppas att värmen kommer idag, tror den ska komma imorgon i alla fall.

Det hanns/orkades inte med något inlägg i går kväll. På jobbet hade jag fullt upp som vanligt och eftersom det är lite ändringar i schemat för en del elever så innebär det även ändringar för mig. Så det blev en eng- och en sv-lektion mer för mig. Jag kände att jag var ganska trött i huvudet i går på sista lektionen och då märker jag att jag inte koppla så bra när jag ska hjälpa eleverna.

När jag kom hem blev det soffan i uterummet för jag var tvungen att sova lite innan vi skulle iväg och springa med Karin och Madeleine. Mats fick jobba länge så han hann precis hem och bara byta om för att åka och hämta Kaein och Madeleine. Jag sprang inte så långt för jag hade lite känningar i min fot så då ville jag inte belasta den för mycket och för länge. Det var tungt att springa för mig för min kondition är verkligen inte på topp nu när jag inte kan springa som jag har gjort och flera gånger i veckan. Sedan att det var mycket pollen ute gjorde inte saken bättre. Jag är nöjd att jag sprang 2 km utan att stanna och vila, så nu kanske min kondition blir lite bättre och bättre. Det var en solig och fin kväll fast det blåste ganska mycket och då känns badet inte jättelockande när en står på bryggan i blåsten halvnaken. Fast sedan när en kliver i vattnet så förändras ens tankar direkt och i gåt var det supervarmt i vattnet, 15,2 grader. Visst, jag vet att det bara är ytvattnet som jag mäter temperaturen på fast ändå … Det var superskönt och jag kunde simma en stund. Uppe i luften var det 12 grader.

På vägen hem var vi runt Maxi och handlade för det var ganska tomt i kylskåpet och dessutom skulle Victor och Torun komma hem runt niotiden. Mats och jag gjorde pizza på grillen som vi åt framför hockeyn.

När Victor och Torun kom så hann vi prata lite med dem innan det var dags för Mats och mig att gå och lägga sig. Vi var trötta båda två.

Idag klev jag upp klockan sju, det har blivit min normala tid att gå upp om jag inte är helt slut för då försöker jag somna om när Mats åkt till jobbet.

Det blir Centrumskolan som vanligt och i eftermiddag ska jag bara vila och sedan städa lite och tvätta för jag måste se över vad jag vill ha med mig till Rhodos.

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er en härlig onsdag, kram Susann 💜

6 kommentarer