Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 1 juli 2024

Visst sa Mats att det var en dålig idé att dricka Coca Cola igår och lyssnade jag? Nej, jag gjorde visst inte det för jag somnade nog någon gång framåt 03:30. Tänk att jag fortfarande inte har lärt mig att koffein inte är bra för mig.

Jag steg upp vid 8:30 och kände mig seg fast kunde inte sova mer. Tvättmaskinen fick jobba lite även idag.

På förmiddagen åkte jag till Rusta och köpte dynor till våra stolar vi har med oss i husbilen. Det blev även lite smått och gott till husbilen på Maxi och självklart lite middagsmat.

Det blev bara lite nudlar till lunch för mig idag. Mats jobbar fortfarande typ två veckor till.

Idag har jag försökt få tag i pappas biståndhandläggare för hans städhjälp uteblev i fredags. Tyvärr var handläggaren sjuk så fick prata med en annan. Utav henne fick jag telefonnumret till samordnaren på hemhjälpen. Det hade tydligen blivit något fel i deras schema så de hade missat pappa. De skulle skicka en på torsdag eftermiddag. Det var inte första gången städhjälp uteblivit fast nu har vi ett telefonnummer att ringa. De skulle även ge pappa en lapp med vilka veckor de kommer och tydligen är det fredagar som gäller fast enligt pappa har dagarna varierat. Nu hoppas jag att pappa tycker att det finns ett tydligt schema som gäller så att han vet.

Sedan har jag sovit i uterummet för ikväll var tanken att vi skulle åka till Byxelkrok med Linda och Christian. Nu blev det inte så då Victor skulle vara i Kalmar i eftermiddag/kväll. Linda och jag ändrade vår överraskningsplan till att de skulle komma till oss istället så vi kunde grilla och spela kort.

Så vid kvart över fem dök de upp på sina cyklar. Linda och jag hade lyckats för Mats och Christian anade inget. Det var kul att träffa dem för senast vi sågs var när vi var i Österrike och firade nyår hos dem.

Vi grillade korv, lövbiff och gjorde pommes till. Såklart blev det även sallad till. Det blev gott och därefter spelade vi gin rummy och Linda vann.

Victor kom även en sväng då han försökt fixa lite saker hela eftermiddagen. Nu tror jag att det löst sig för honom. Det var kul att träffa och krama om honom.

Nu kommer jag sova gott, kram Susann 💜

2 kommentarer