Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 20 juni 2023

Vid midnatt kom Victor och Torun så jag hann prata med dem på förmiddagen. De har jobbat i Byxelkrok fram tills nu och de åkte till Malmö idag till en kollega till Victor som han lärde känna i Sälen. Det var trevligt att hinna se dem en stund och jag kommer ju att få umgås med dem i två veckors tid nu i Syd Korea.

Idag har jag tvättat den sista maskinen inför resan, varit och handlat en present till Saminas koreanska brevvän för tänkte det kunde vara kul att ge en gåva eftersom hon har kommit med lite tips inför vår vistelse.

Min hjärna är lite fulladdad just nu känns det som för jag bestämde med Annika att vi skulle ta ett dopp och när vi precis har badat och ligger i solen så skönt så får jag en notis i min klocka, ”massage Helene”!!

Just det, jag hade visst en massagetid kvart över två och klockan var typ fem över två så vi packade ihop snabbt och jag fick släppa Annika i en korsning så körde jag till massagen. Jag kom stressande fram typ fem minuter för sent och sedan fick jag en härlig massage och jag kunde faktiskt vara här och nu. Det kändes bra att jag hann dit fast mindre bra att jag typ dumpade Annika så hon fick gå hem.

Sedan åkte jag hem och vilade, hann småplocka och även plantera om mina chiliplantor. Vid klockan 17 hämtade vi Madeleine för Mats och hon skulle springa. Jag hoppade över löpningen kände att jag inte hade energi till att springa utan gick en promenad medan de sprang.

Efter löpningen åkte vi bort med en blomma till Linda för hon behövde lite extra kärlek och jag ville se hur hon mådde. Det kändes bra att träffa dem innan vi åker imorgon.

Därefter köpte vi med oss en pizza hem och sedan har vi ägnat kvällen åt att packa det sista så nu är alla väskor klara inför imorgon. Alla mina väskor matchar upptäckte jag. 💜

Nu ska jag snart gå och lägga mig så på återseende, får se när jag tittar in härnäst.

Kramar Susann 💜

4 kommentarer