Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 27 februari 2024

Plötsligt händer det, jag tog cykeln till jobbet idag. Nu kan jag inte längre skylla på att det är halt eller ens kallt. Jag trodde det skulle vara kallare än vad det var. Det var faktiskt skönt att cykla i morse och det tar ju bara 22 min med min elcykel så det är helt ok.

Idag var det första gången jag kände att min energi verkar gå åt rätt håll även om jag inte gillar att jag slutar jobba innan eleverna går hem. Jag ska bara hitta en acceptans i det och det går väl ta den tid det tar. Första steget är väl att det börjar märkas på min energinivå.

Jag cyklade direkt hem och hamnade i soffan och jag somnade. Jag hoppas att jag till slut inte behöver sova på eftermiddagarna.

Idag är ordet vackert i Christels fotoutmaning och då tänker jag på hur vi alltid försöker arrangera vackert på våra bokcirkelträffar när vi tar kort på mat och bok. Så det får bli mitt bidrag idag, en bild från när vi läste Alma Whittakers bedydelsefulla upptäckter.

Idag började en serien Shogun i ny uppsättning på disney+ och den vill vi se. Såg ni när den gick på 80-talet? Jag tyckte den var så bra så nu ska det bli kul att se en ny version utav serien.

Kram Susann 💜

4 kommentarer