Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måndagen den 26 februari 2024

Måndag och ny vecka efter ett härligt sportlov. Även om jag tycker att jag fortfarande har lite energi så är jag mycket piggare än vad jag var innan. Idag blev det sovmorgon och jag steg upp halv åtta. Jag åt frukost och sedan ställde jag våra fotoalbum på en ny plats som vi fått till. Det kändes bra att jag orkade göra något hemma innan jag börjar jobba. Det har jag inte känt att jag orkat på länge.

Det blev även en runda till gymmet innan jobbet och det var väldigt längesedan jag var där. Jag har inte orkat träna sedan i höstas så det får bli träning innan jobbet nu på måndagar vilket jag har tänkt länge fast inte fått till.

Jag sprang 2 km på löpbandet innan jag tog ett varv på Milon.

Efter träningen hann jag med ett litet besök på ett café som ligger i närheten av Kalmar Centrumskola. Det blev inte det allra närmaste cafét som ligger mitt emot skolan utan det andra cafét som ligger ett kvarter bort. Detta passade ju väldigt bra eftersom ordet i Christels fotoutmaning är café.

Sedan gick tiden i raketfart på jobbet. Jag har inte vant mig vid att jag bara jobbar 50% och känner lite stress eftersom det är mycket som jag ska hinna med.

När jag kom hem hade Mats lagat ugnspannkaka så det var lyxigt att slippa laga mat. Ikväll är Mats på körrep som vanligt eftersom det är måndag. Jag själv hamnade framför tvn och streamar Wahlgrens värld.

Kram Susann 💜