Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 3 juni 2024

Första måndagen i månaden juni. Tänk vad tiden går fort och sommarvärmen har kommit. Jag undrar om den har kommit för att stanna.

Eftersom Victor kom igår kväll och sov över blev det en lugn morgon här hemma tillsammans med honom. Det var kul att prata och höra mer om hans restaurang uppe i Byxelkrok. Än så länge är det lugnt fast han räknar med att det kommer bli tryck till midsommar. Han åkte vid elvatiden och jag strax efter honom.

Det var mycket som skulle avhandlas på måndagsmötet i eftermiddags. Vi hann med allt som vi skulle.

Efter jobbet hade jag och några kollegor planerat att äta sushi vid kallbadhuset. Jag hade beställt tidigare under dagen och åkte och hämtade sushin innan vi alla landade på kallbadhuset.

Det var jag, Marielle, Märit och Renée som åt sushin. Nu märks det att det är varmare i både luften och vattnet då det var flera andra personer som var där. Under vinterhalvåret är vi annars ganska ensamma på måndagarna efter jobbet. Det blev en trevlig stund och i luften var det 27 grader och i vattnet 20,8 grader. Alla utom Renée badade innan vi åt.

Detta är en trevlig rutin efter jobbet på måndagar och det är kul att några av mina kollegor hänger med.

Sedan åkte jag hem och la mig I soffan i uterummet. Mats var på körrep med Månkören. Jag halvsov en stund för jag var jättetrött.

Idag har vi bestämt oss för att hänga med Maria och Micke till Rhodos över midsommar. Det är inget vi hade planerat utan fick frågan om vi ville följa med förra veckan och idag sa vi ja. Så nu ser vi framemot det, samtidigt som jag drömmer om att kunna köpa en husbil.

Kram Susann 💜

2 kommentarer