Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 5 mars 2024

Idag cyklade jag till jobbet när Mats gjorde så då blev jag tidig och hann göra ett schema som jag behövde få klart innan skolan började. Tiden gick verkligen fort på jobbet idag och jag till och med glömde bort när jag slutade och hann nästan ha hela lektionen efter lunch innan jag kom på att jag slutade ju efter lunchen. Snacka om att vara förvirrad.

Efter jobbet cyklade jag in till Outnorth för mitt armband till min klocka hade kommit. Jag passade även på att köpa tvål och schampo som är till för sjö och hav. Jag tycker det är härligt att schamponera sig i sundet när jag badar.

När jag kom hem somnade jag direkt i soffan och vaknade inte förrän Mats satte nycklarna i låset vid halv fem. Hjälp vad jag sov och jag fattade inte att klockan var så mycket. Jag hoppas att jag ändå kan sova till natten.

Ikväll åt vi rester innan Mats skulle iväg på teaterrep. Dottern kom och hämtade mig och sedan gick vi slingan ute på Värsnäs.

Efter promenaden följde dottern med mig hem och så satt vi och pratade till klockan åtta innan hon åkte hem. Det var trevligt att få sällskap ikväll.

Kram Susann 💜

4 kommentarer