Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 7 mars 2024

Det blev cykeln till jobbet idag med och Mats och jag hade sällskap nästan hela vägen. Jag kom tidigt för jag hade lite som behövde fixas.

När jag kom hem fick tvättmaskinen jobba lite för vi har tagit ner julgardinerna i uterummet och de skulle tvättas innan de läggs undan.

Sedan kom Victor och Torun och då åkte vi en tur till Maxi för behövde lite påfyllning i skåpen. Victor är hemma för att det var lite han behövde fixa nu när han ska arrendera restaurangen i sommar. Det är många tillstånd som ska sökas och papper som behövs. Han måste även göra ett krögarprov, så vi håller tummarna att allt går bra så han kan öppna när han har tänkt.

Jag sov en stund eftersom vi skulle ut och äta med Malin, Urban, Maria och Micke. Vi hade bokat bord till deras quizkväll; mystery box. Victor var snäll och skjutsade oss. Först åt vi mat och därefter blev det mystery box med lite olika quiz som skulle lösas. Jag åt röding och sedan pannacotta till efterrätt.

Det gick bra och vi klarade alla uppdrag fast missade en siffra pga att vi stavat fel på ett namn. Så det var lite surt…

Det blev en trevlig kväll och vid 21:00 var det slut och Victor kom och hämtade oss.

Kram Susann 💜

4 kommentarer