Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 6 februari 2024

Tisdagar är den dag då jag är tröttast och segast. Det var hur segt som helst att gå upp idag. Det är tur att jag slutar tidigt på tisdagar. I morgon är sista dagen som jag är på jobbet 75% efter som jag sedan är ledig torsdag och fredag.

Jag funderade en sekund på om jag skulle cykla till jobbet fast sedan när jag såg att det var 2 minusgrader så blev det bilen och det var ju tur det för vid lunchtid kom snön.

Idag var det hemkunskap och eleverna fick göra snabbsemlor. Det var ett recept på bakpulver så det blev ungefär som hastbullar.

Efter jobbet gick jag in till stan för jag skulle köpa gyozaplattor och bau buns bröd i den asiatiska affären. Tyvärr så var det slut och skulle komma på torsdag. Nu får vi se om vi ändrar vår meny till på lördag kväll.

När jag kom hem så blev det vila och jag lyssnade på ljudbok, Jävla karlar. I eftermiddag kväll har jag huvudvärk och känner mig lite sjuk fast jag inte har någon feber. Det kanske är kroppen som talar om att jag ska ta det lugnt. imorgon är sista dagen och sedan kommer jag att få det lugnare.

Dagens ord i Christels fotoutmaning är gammalt och jag funderade länge på om jag hade något som kunde förknippas med det ordet och som även skulle kunna ingå i temat mat. Till slut valde jag ett par snapsglas som kommer från min farmor och farfars hem. Det får inte plats så mycket i de glasen, vilket jag tycker är bra för då kan en ta en hel snaps på en gång. Skål!! 🥂

Idag är det 16 år sedan min mamma begravdes. Tänk vad tiden går fort.

Kram Susann 💜

4 kommentarer