Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 7 februari 2024

Godkväll, här ligger jag hemma hos syrran och skriver detta inlägg. Syrran och Andreas är inte hemma, de befinner sig … tro det var Gran Canaria och vi lånar deras hus två nätter då vi är i Älmhult och hjälper pappa.

Idag var sista dagen på 75% och det känns lite blandat. Jag har i alla fall insett att det kommer att bli bättre för mig nu. Jag kommer känna att jag har ett liv och inte att jag sover bort den mesta av min vakna tid. Jobbmässigt tycker jag det blir jobbigt då en lätt hamnar lite utanför när en inte är på jobbet. Jag kommer att missa en massa och det gillar jag inte alls. Fast hälsan måste gå före.

Efter jobbet åkte vi till Älmhult och på vägen hit hamnade vi mitt i snövädret. Det snöade ganska mycket ett tag. När vi kom fram hade pappa maten färdig, kött, potatis och brunsås med sallad till. Tänk vad han har lärt sig, han som är den äldre generationen och inte lagat många måltider i sina dar. Han hade även köpt jordgubbar och grädde som vi åt till efterrätt. Det var gott.

Sedan stannade vi och pratade om allt möjligt, om morgondagens begravning utav pappas storasyster och även hans läkarbesök på fredag. Vid halv tio kände jag att jag behövde komma till syrrans hus för att varva ner och sova, ska bara blogga lite först. vi kom in i huset och vi hade inga problem med att larma av.

Självklart ska jag visa en bild till Christels fotoutmaning och idag är ordet Morgon. Det tycker jag var knepigt och kände att jag inte direkt hade någon fantasi. Eftersom temat är mat så fick det bli en bild på hotellfrukost för det är nästan den enda gången som jag äter frukost förutom lördagar efter vår löpning. Jag är inte och har aldrig varit en frukostmänniska.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer