Tisdagen den 6 oktober 2020 egentid

Idag gav jag mig själv lite kärlek genom att äta frukost på Ekelunds. Först på morgonen skjutsade jag Victor till stationen för han skulle åka till Malmö. Det var efter det som jag satte mig på konditoriet, åt frukost och med ljudbok i öronen. Jag kan verkligen rekommendera att ge dig själv en stund och vara här och nu. Det fyller en med energi som behövs för återhämtning att vara i balans.

Jag har även kommit ihåg att messa grattis till Ulrika som fyller år idag. Jag brukar vara sämst på att komma ihåg hennes födelsedag. Hon är inte som jag utan varje år dimper det ner ett grattiskort i brevlådan så jag ligger definitivt i lä på den fronten. Hon kommer även ihåg hela min familj, vilket är väldigt gulligt och älskvärt.

Ulrika och jag i Lübeck 2018.

Efter Centrumskolan hade Mats och jag bestämt träff på Malkars västra. Mats hade ett hål i sitt schema och passade på att träna. När jag hade tränat färdigt åkte jag hem och Mats tillbaka till jobbet.

När jag kom hem hade klockan blivit för mycket för att sova så jag fick sysselsätta mig med lite virkning, och sätta igång en maskin tvätt.

När Mats kom hem runt halv sex lagade vi middag och ikväll blev det lax.

Sedan har vi bara slappat, tittat på kockarna kamp och nu är det dags för lite skönsömn 😊

Godnatt 💜

En kommentar

  1. Vilken härlig start på tisdagen du gav dig själv 👏👏

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *