Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 8 oktober 2024

Nu märks det att vi går mot mörkare tider. Cykellyset satte på sig själv när jag cyklade till jobbet. Snart kommer det vara mörkt när jag cyklar till jobbet.

Tiden förflöt fort och idag hann jag påbörja lite skrivande på PUT:arna. Just nu är det lite som ska hinna med och skrivas innan nästa vecka då perioden för utvecklingssamtal börjar.

Efter jobbet cyklade jag till kallbadhuset och badade. Jag hade glömt både handduk och termometern så det var tur att jag hade en handduk på jobbet för att ha vid såna här tillfällen. Det var 14 grader i luften och gissningsvis runt 12 grader i vattnet.

När jag kom hem somnade jag i soffan och vaknade när mitt alarm ringde 15:30. Då sov jag jättedjupt och fick tvinga mig att vakna.

Klockan 16:00 var det dags för zoom-möte och idag pratade vi om ordavkodning och våra kartläggningar som vi gjort på någon som precis lärt sig läsa.

Strax efter 18 slutade vi den här gången. Annars brukar vi hålla på till klockan 19:00.

Efter mitt zoom-möte åt vi middag, köttgryta och ris. Vi har mycket köttgryta över sedan vi lagade i söndags. Vi kommer få äta köttgryta hela veckan.

Kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *