Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdag

Godmorgon!

Här är mornarna sega som vanligt, eftersom jag nästan aldrig somnar innan 01.30…

Den här veckan har jag börjat dagarna med att läsa bloggar, kommentera och spela mina spel på telefonen redan i sängen. Det tar mycket längre tid än vad jag tänker mig varje morgon och då följer jag inte så många, hur gör alla andra för att tiden inte tas från annat viktigt som ska göras?

Jag hade tänkt ge mig ut på en löprunda nu på morgonen fast jag avvaktar nog lite för igår hade jag ont i min benhinna och jag vill inte få så ont så jag inte kan springa alls som tidigare. Att kunna springa en gång i veckan är bättre än ingen gång, alltså vila idag.

Idag blir det att byta dukar i uterummet och fixa i ordning lite på nedervåningen, för imorgon kväll kommer Lena och Toni och imorgon vill jag ha tid till att förbereda maten. Det kommer inte bli så avancerat då vi ska äta räkor med lite småplock till.

Ikväll ska vi ut och äta tillsammans med Mats syster Malin och hennes man Johonny. Vi ska prova en ny restaurang, i alla fall för Mats och mig. Malin och Johnny brukar äta på Postgatan. Det ska bli spännande och se vad de har för mat där, tror de brukar byta menyer ganska ofta.

Ha en bra dag <3

2 kommentarer

  • Nathalie

    Bra att du tar en vilodag om du har ont. Jag kan själv ha en tendens att köra över mig själv och får sen ännu ondare 😵
    Kul att ni ska ut och äta! Hoppas det blir lyckat 😍