Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdag

Idag ska bilen lämnas in på verkstaden för den gick inte igenom besiktningen 🙁 Det var två lampor och något med motorn. Jag hoppas den går igenom när vi sedan åker och ombesiktiga den i eftermiddag.

Torsdag och snart är det helg. Idag ska jag plocka lite inför helgen och planera vad vi ska äta imorgon kväll då Fredrik kommer. Kom gärna med förslag på middag, jag har lite idétorka.

Mats ska sluta lite tidigare idag, runt 15.00 och då tänker vi först springa och sedan gymma. Jag tycker det är kul att jag får sällskap nu för tiden när jag tränar. Eftersom jag ska köra mitt nack- och axelprogram varannan dag blir det gymmet varannan dag och det är skönt när det blir en rutin. Jag känner att träningen ger mig mer energi än vad det tar. Förut var det tvärtom att träningen slukade all min energi, vilket gjorde att balansen blev svår att hålla. Nu känns det som jag kan hålla balansen bättre och jag jag tillåter mig att sova om dagarna. Det blir att jag sover upp till två timmar vissa dagar fast jag har slutat stressa upp mig över det. Jag tänker att det var väl det jag behövde idag för att må bra. 👍😊

Ha en bra dag 💜

2 kommentarer