Torsdag den 16:e april 2020

Idag blev en bra dag, för när Rasmus hade vaknat följde han med och handlade lite till vårt projekt baren. Det blev lite belysning och rep som ska dölja skarven mellan bänkskivan och ”väggen”. Vi var även på Ikea och tittade på barstolar, fast det fanns ingen som vi gillade. Så vi åkte till mio för att titta på barstolar och soffa till den kommande loungen. Vi hittade barstolar som vi gillade och en soffa. Nu får vi se om Mats också tycker det bli bra. Det får bli en tur med Mats imorgon till Mio. En liten bild från baren som nästan är färdig blir det. Det är Rasmus som fixat belysningen idag, så nöjd är jag med hjälpen. Rasmus och jag har även burit upp vårt förra barskåp på övervåningen, det var sjukt tungt. Fast vi kämpade bra och till slut hade vi burit upp den, POWER!!👊 Det kommer fler bilder när rummet är färdigt för det ska även tapetseras.

Ikväll var det ett superjobbigt träningspass med Sweden runners. Vi körde stegintervaller, började med att springa i 120 sek och sen vila 60 sen en gång till, därefter 90x60x2, 60x60x2, 30x60x2 och sedan vände det. Det var hur jobbigt som helst fast känslan efteråt är så skön även om det känns i benen.

Bilden är lånad från Sweden runners Instagram
Jag i snygg ”posering” på uppvärmning, knäböja skulle vi gå på sidan.

Nu är jag sitter hemma i soffan framför Tv:n är jag nöjd över min prestation för jag var inte så sugen på att träna idag. Fast jag tränade ju inte förra veckan så det var bara till att åka iväg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *