Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdag och sista jobbdagen för den här veckan.

Min jobbvecka är snart slut och det går så fort för rätt som det är, är det torsdag och min helg inleder ikväll. Det blir ingen träning med Sweden runners ikväll då vi ska ha AW på jobbet. Vi ska vara på Ölandschokladen i Färjestanden och äta pizzabuffé och umgås. Jag tänker köra då jag ska upp tidigt imorgon bitti och springa med Marie innan hon börjar jobbet. Ikväll kommer jag ha bilen full av kollegor som gärna åker med mig.

Först tänkte jag att jag skulle hinna träna efter jobbet idag fast nu har jag tänkt om. Jag hinner egentligen träna fast jag ska välja bort det och välja sova istället för att jag ska orka med allt jag ska göra nu i helgen. Jag tänker att det är smartast att göra så för jag vet ju vad jag klarar av och vilka konsekvenser vissa saker får.

Det är snart dags för mig att åka till jobbet, tänk att jag varit där sen i november och det fungerar väldigt bra. Nu går mina tankar kring när är det dags för mig att prova att gå upp på halvtid. Jag tycker det är svårt då hoppet från 15% till 50% är väldigt stort. Det vore ju tråkigt om jag inte höll i längden. JAg tycker det är svårt att veta hur jag ska tänka och känna.

På måndag har vi ett uppföljningsmöte med arbetsförmedling, försäkringskassa och arbetsplats. Inför sådana möten får jag alltid så mycket tankar som snurrar och min sömn blir alltid sämre. Inatt har jag vaknat flera gånger fast jag skulle inte säga att jag är orolig över hur det blir utan det är bara mina tankar som styr och jag kan inte påverka alla mina tankar som far och flyger runt.

Ha en härlig torsdag.

En kommentar