Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdag och sista jobbdagen för den här veckan

Veckorna går fort nu och det är så mycket som ska göras innan det är jul. Jag tycker att jag har valt bra dagar att arbetsträna på, mån, ons och torsd vilket ger mig återhämtning emellan.

Idag på förmiddagen åker Victor till Malmö för att träffa sina syskon, Samina och Rasmus. Victor har just nu inget jobb då han jobbade sista dagen i lördags som personlig assistent. Nu tänker han bo ett tag hos syskonen, de får dela på att ha honom hos sig. Han tar tåget ner och Samina kommer möta honom vid stationen.

Det kommer bli lite tomt nu när vi vant oss vid att han bott hos oss ett tag. Vi har varit ganska bortskämda med att Victor lagat mat de dagar som vi tränat. För när vi kommer hem från träningen har maten i stort sett varit färdig. Om jag känner oss rätt så kommer vi nog att fuska med att laga riktig mat, kommer nog bli mackor eller dylikt. Förr när barnen bodde hemma lagade vi alltid mat på kvällen för vi har tyckt att det var viktigt att få riktig mat och samtidigt en stund där hela familjen samlades för att höra och samtala om varandras dag.

Ikväll ska Mats och jag springa och vi tänker springa på Värsnäs i slingan som är upplyst. Det var ett tag sedan vi sprang utomhus och jag känner att jag vill springa utomhus och lite längre än 2 km som jag brukar springa på löpbandet. Ikväll tänker vi springa två varv, 5 km och jag hoppas att Mats klarar springa det utean att få superont i sitt knä. Vi kommer bara springa och inte dra till gymmet efteråt. Jag tycker det får räcka för dagens träning.

Jag hoppas att jag har lite mer ork idag och att jag inte ska vara så trött efter Centrumskolan så att jag måste sova. Jag märkte i natt att jag vaknade hela tiden och hade svårt att somna om och jag tror att min sömn på dagen har börjat störa min nattsömn så nu får väl målet bli att inte sova på dagen. Jag får se om jag lyckas med det, för samtidigt måste jag ju orka med kvällen också utan att somna för tidigt.

Önskar alla en bra dag ute i bloggvärlden

Kram Susann

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *