Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen 12 januari 2023

Godkväll till dig som tittar in hos mig. Hjälp vad trött jag var idag efter jobbet. Det är mycket som ska göras så här i teminstart och det känns som en aldrig kommer ifatt sig själv.

Idag hjälpte Annika mig med ett dokument som skulle skickas till adoptionsbyrån som de behöver för att kunna gå vidare i mitt ärende. Jag var tvungen t

yp att fylla i en fullmakt där jag intygar att jag är jag. Så nu återstår det bara till att vänta och se. 😊

Jag somnade som en stock i soffan när jag kom hem efter jobbet och jag hade väldigt svårt att vakna. Vid halv sex fick jag tvinga mig upp. Mats hade lagat middag när jag vaknade och han hade gjort typ korvstroganof på två olika korvsorter, lamm- och viltsvinskorv. Helt ärligt så var det ingen höjdare eller så var jag inte van vid kombinationen till korvstroganofsås. Det är nog ingen rätt som kommer göras fler gånger. Vi blev mätta och klarar oss.

Efter middagen åkte vi bort till Marie och Jimmy för vi skulle lämna en chokladkaka och serietidning till Sigge som har skadat sig när han spelade fotboll. Jag gör allt för att hålla mig vaken och snart börjar handbollen, Sverige mot Brasilien.

Jag kommer säkert somna till handbollen och jag hoppas jag kan sova hela natten. Min skruv som sattes in igår är det inga problem med. Jag trodde att jag skulle ha svårt att äta och ha ont fast det har gått hur bra som helst att äta och ingen smärta alls. Det känns väldigt bra.

Hur har din dag varit?

Kvällens väderbild:

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *