Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 1 februari 2024

Tiden har gått fort idag på Centrumskolan. Jag har tittat på ett nytt schema för mig som ska börja gälla den 10 februari. Ett schema på 50%, och jag tror att det kommer att bli bra för mig i längden även om jag känner att det är lite tråkigt för nackdelen är ju att jag är mindre tid på jobbet. Det innebär att jag inte är lika delaktig i det som händer på jobbet. Det är lätt att missa information som är viktig.

Efter jobbet hämtade jag handbuketterna till imorgon då vi ska på begravning. Sedan åkte jag hem och sov till Mats kom hem vid halv fem. Till middag lagade vi blomkål- och morotsstuvning med isterband. Det passade bra till Christels fotoutmaning som hon har i februari. Hennes tema är mat i utmaningen och dagens ord är något vitt.

Det kanske inte ser så gott ut, fast det var det. 😊

Här kommer en sammanfattning av Januari. Hur började mitt år 2024:

Eftersom vi firade nyår i Österrike så började mitt år utomlands. Det blev några härliga isvaksbad i början av månaden.

Det var den här månaden som jag riktigt började känna att min trötthet gick åt fel håll. Jag hade en bra kontakt med läkaren som sjukskrev mig till mitten av juni. Efter ett möte med försäkringskassa och arbetsförmedling kom vi fram till att 75% var för mycket för mig. Det har varit en månad där jag sovit bort den mesta utav min tid utanför Centrumskolan. Äldsta sonen har satt sin dröm i rullning, att driva en restaurang i Byxelkrok. Nu hoppas jag att februari kommer bli en bättre månad och att jag kommer att må bättre, känna mig gladare för just nu känner jag mig låg och har gjort ett tag. Nu kan det bara gå uppåt. 😊💜

Karm Susann

Kommentarer inaktiverade för Torsdagen den 1 februari 2024