Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 4 februari 2024

I fredags var jag och Mats på min kusins begravning i Malmö. vi hade tagit ledigt från jobbet och körde på morgonen. Begravningen var klockan 14:00 och det var en väldigt fin ceremoni med fin sång utav Viktoria Tolstoj. Min kusin Lotta var 6 år yngre än mig och när någon går bort så ung så känns det extra sorgligt. Jag minns när jag fick hålla Lotta i mitt knä och vi har haft många fina roliga upplevelser som barn och även som vuxna.

Efter ceremonin i kyrkan åkte vi hem till huset där Lotta bodde. Det är alltid med blandade känslor en träffar sina andra kusiner. Det är på något sätt trevligt att ses fast sorgligt under sådana förhållanden som en begravning.

Sedan åkte vi till Rasmus och Tova för att sova där för vi orkade inte köra hela vägen hem igen samma dag. Det kändes skönt att vi kunde stanna där. Rasmus jobbade fast Tova var hemma så vi umgicks med henne till Rasmus kom hem.

På lördagsmorgonen gick Mats och jag upp och sprang på Ribban. Det blev 2 km och det kändes riktigt bra för min del. Tyvärr har Mats fått lite ont i sin fot så han kunde inte springa hela vägen. Sedan blev det ett härligt dopp. Det var 8 grader i luften och 3,8 grader i vattnet.

Efter badet åkte vi hem till Rasmus och Tova och åt frukost. Efter frukosten åkte vi hem igen mot Kalmar. Det blev en lugn hemmakväll, vi hade tänkt gå ut och äta på en ny restaurang som öppnat här i Kalmar fast det var fullbokat Det blev lite plockmat hemma istället.

Idag söndag har det inte hänt så mycket. Vi har varit en liten runda på Ikea och jag köpte en matta som vår robotdammsugare ska klara att köra på utan att fastna. Vi fick även besök utav dottern en stund. Annars är det bara tvättmaskinen som fått jobba idag.

Kram Susann 💜

4 kommentarer