Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 10 augusti

Första jobbdagen efter en lång ledighet. Tänk att det alltid är med blandade känslor en börjar jobba efter semestern. Det är alltid kul att träffa sina kollegor igen fast visst hade det varit skönt med några dagars ledighet till?

I morse hängde regnet i luften när det var dags att bege sig hemifrån. Jag tog cykeln som planerat, var iklädd regnbyxor och regnjackan låg i cykelkorgen. Jag var ute i god tid så här första dagen för jag ville verkligen inte cykla så jag blev svettig.

Jag klarade mig i stort sett från regnet, det började dugga när jag hade typ 10 meter kvar.

Vi började morgonen med frukost tillsammans och lite prat om vad alla hade gjort i sommar. Sedan informerade Märit oss kring de olika tjänsterna som blivit nu när några assistenter slutat.

Klockan 12 åt vi lunch på Kallskänken och eftermiddagen ägnades åt eget arbete. Jag har ringt vårdnadshavare, mappat grupper i classroom och annat smått och gott. På eftermiddagen hade jag svårt att fokusera då jag inte är van vid det.

På hemvägen hade jag sällskap med Annika, hon gick och jag cyklade långsamt.

När jag kom hem var jag trött fast jag trodde nog att jag skulle vara tröttare. Jag valde bort att umgås med Linda och Christian ikväll. De ville annars ses på stadsfesten fast jag tänkte att det var klokast av mig att bara vila ikväll.

Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll och imorgon ska jag ta bilen då vi ska till Öland på eftermiddagen då vi har vår kick off.

Kram Susann 💜

2 kommentarer