Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 11 augusti 2023

Andra jobbdagen och idag fick det bli bilen till jobbet eftersom vi skulle ha kickoff på Öland i eftermiddag.

På förmiddagen var det ämnesplaneringar och samtidigt som det spelade Sveriges damer mot Japan. Inte kunde vi missa den matchen så det blev multitasking. Många stängde in oss i ett grupprum där vi har en stor bildskärm och på den visades matchen samtidigt som vi planerade och diskuterade matte.

När det var andra halvlek så hade jag matchen på i min mobil samtidigt som jag och Annika planerade hemkunskapen. Nu har vi hela höstterminens planering färdig så det känns jättebra. Det mesta utav planeringen hann vi innan sommarlovet.

Till lunch gick jag och några kollegor till matmarknaden i stadsparken och köpte lunch för att sedan äta den på jobbet. Jag valde en vietnamesisk nudelsallad med kyckling och den var jättegod och kändes väldigt fräsch.

Klockan 13:00 bar det över till Skansen och vi var lite tidiga så det blev lite dryck innan vår aktivitet.

Märit hade fixat escapeaktivitet, det kom en från Jailbraek som var vår spelledare. Vi blev indelade i tre grupper och varje grupp hade en stor kista framför sig och kistan var låst med ett hänglås med siffror. När tiden startade skulle vi lösa en uppgift så vi kunde få upp kistan. I kistan låg sedan små askar med hänglås och det fanns många klurigheter innan vi hade öppnat alla hänglås. Vi förlorade fast det var väldigt jämn för vi var ca 35 sekunder efter ettan.

Det var en kul aktivitet där vi fick samarbeta.

Efter aktiviteten stannade några kvar och tog något att dricka. Jag köpte en alkoholfri IPA. Därefter åkte jag hem och sov innan vi cyklade in till stadsfesten. Vi hade bestämt med Maria, Mikael, Malin och Urban att vi skulle träffas 18:30 för att äta något från matmarknaden. Vi hade egen dryck som vi så fint hällde i muggar. Jag valde en sandwich från samma matvagn som jag hade köpt lunchen ifrån.

Vid 20:30 började Baskery att spela, de som vi ville lyssna på. Det var samma band som vi lyssnade på när vi tältade på Öland. De var bra fast som jag trodde gjorde de sig bättre i en mindre lokal.

Vid 21:40 cyklade vi hemåt och det är verkligen bra cykellyse på våra nya cyklar. Jag kände att det var lite kallt om händerna, så jag får nog leta fram vantar.

Nu är det helt klart sängen, godnatt 💜

4 kommentarer