Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 15 september 2022

Godmorgon alla som tittar in till mig idag. Här har jag sovit som en stock. Jag gick och la mig supertidigt igår för jag var helt slut. Onsdagar är min absolut tröttaste dag då jag har ett fullspäckat schema på jobbet. Jag orkade typ ingenting igår efter jobbet och som tur var så lagade Victor och Torun maten. De hade köpt dumplings och vårrullar som vi åt.

Idag skiner solen och det är 11 grader i luften. Jag vill inte riktigt erkänna att hösten kommit. Jag har fortfarande shorts och t-shirt och tänker att jag vill ha det några dagar till innan långbyxor och strumpor åker på.

Hur är ni klädda nu? Jag tycker det är svårt att klä sig, antingen blir det för varmt eller för kallt.

Jag ska ta det lugnt nu på morgonen och sedan ska Victor skjutsa mig till Centrumskolan vid tiotiden. Igår kom Christian och var med lite på skolan och det ska han vara idag med. Han passar på att träna lite svenska nu innan han och Linda åker till Österrike. Igår var Christian med mig på hemkunskapen då eleverna bakade chokladmuffins.

Ikväll är tanken att jag och Annika ska träna med Sweden runners, om inte Annika har ångrat sig. Det är lite jobbigt att komma iväg tycker jag så det var därför jag typ tvingade Annika att följa med förra gången. Efter träningen är jag supernöjd över mig själv så jag försöker tänka på den känslan när jag ska motivera mig till att träna.

Vad händer för Dig idag?

Nu önskar jag er en trevlig torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer