Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredagen den 16 september 2022

Godmorgon till dig som tittar in hos mig. Här känner jag mig lite seg och är glad för att det är fredag. Det är dagen som alltid är efterlängtad. Idag vaknar jag till en gråmulen himmel, blött på marken och 10 grader i luften.

Igår var jag trött och vilade i uterummet när jag kom hem från Centrumskolan. Victor och Torun blev med bil igår, en renault. Så äntligen har han en vinterbil också förutom hans toyota mr2.

Igår kväll var det träning med sweden runners och Annika följde med mig denna gång ocskå. Det var tur för annars hade jag nog inte kommit iväg då det regnade ganska mycket timmarna innan klockan 18. Det slutade regna lagom tills vi var vid samlingsplatsen. Den här gången var det platta intervaller som gällde runt hästhagen. Det var stegringsintervaller så vi började med 1min för att vila 1 min sedan var det 2, 3 ,4, 3, 2, 1 minuts löpning och mellan löpningarna hade vi en minuts vila. Därefter körde vi lite styrka som armhävningar, benböj mm. Tänk att jag ska ha så svårt att komma iväg när jag ändå är så nöjd när jag kommer hem. Det känns i benen idag att vi körde intervaller. Antagligen får jag mer träningsvärk imorgon.

Idag ska Victor och Torun åka till Byxelkrok för de ska jobba i helgen. Det har varit trevligt att ha dem här, blir ju inte att vi träffa dem så ofta eftersom han säsongsarbeta. De tänker komma hem nästa vecka med och det är ju trevligt. Jag får passa på att få mitt mammabehov tillgodosett innan de åker till Tandådalen och jobbar.

Det är Centrumskolan som vanligt och det är en kollega som är hemma idag och jag ska ta hennes lektion då jag har ett litet hål just då. Min bok som jag har beställt för kursen kom igår och tacksamt att Centrumskolan betalar för den. Så i helgen ska jag försöka göra klart en inlämningsuppgift och även läsa i boken.

Ikväll har vi inga planer än så länge. Det blir nog en skön hemmakväll med mannen och lite tv-tittande innan det är dags för sängen.

Har ni några planer för helgen?

Jag önskar dig en trevlig fredag, kram Susann

4 kommentarer