Torsdagen den 17 september 2020 Kramar

Idag har också varit en fin sommardag, det gäller att njuta av det fina vädret. Tiden på Centrumskolan går fort som vanligt och idag har jag hjälpt till på hemkunskapen och en NO-lektion.

När jag kom hem hann jag bara starta en maskin tvätt och sätt mig i soffan så kom Victor från Borgholm. Han kom iväg lite tidigare än vad han hade tänkt från början. Det är så mysigt att få se och krama om honom. Vi hann med att prata om allt möjligt innan det var dags att följa med och titta på en bil som han ville köpa.

Victor köpte bilen, en skruttbil fast även sådana rullar. Med lite övertalning stannade Victor på middag och han fick önska maträtt, och då blev det raggmunkar med stekfläsk. Ännu mer prat vid middagen, om vad han har för planer efter Byxelkrok. Det känns bra att få vara delaktig i ens barns liv, höra att de mår bra.

Efter maten passade vi på att provsmaka den veganska efterrätten som jag hade tänkt bjuda på igår när Jimmy fyllde år. Jag tycker kakan såg god ut fast den föll inte mig i smaken. Mats tyckte den var helt ok, fast inget wow. Så det kommer inte att bli den här efterrätten till halv åtta hos oss.

Till helgen ska jag prova att göra en vegansk chokladpaj, hoppas på den. Sedan kom Victor med ett förslag, raindrop cake. Är det någon som gjort den kakan och isf vad har ni serverat till och har ni smaksatt den med något?

Nu har Victor åkt mot Byxelkrok igen och sedan dröjer det till slutet av september innan vi ses igen. Med andra ord inte så länge till.

Min träning med Sweden runners ställdes självklart in för att kunna umgås med sonen. Det kändet som ett solklart val.

Nu ikväll blir det chill framför tvn innan det är dags att sova. Antagligen kommer jag inte somna så tidigt eftersom jag valde att dricka kaffe efter lunchen idag. Jag kunde inte motstå detta, och jag vet att jag brukar få lida för det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *