Torsdagen den 17 september 2020 Solsken

Då har jag startat upp den här torsdagen och utomhus skiner solen och nu klockan 9.00 visar temperaturen 9 grader. Det ser ut som det blir en härlig dag idag med.

Nu på morgonen har jag tagit det lugnt, läst bloggar och lyssnat på min ljudbok, Biodlaren från Aleppo. Min frukostsmoothie intas samtidigt som jag tittar in här på min blogg. Jag är och har aldrig varit någon frukostmänniska fast har denna vecka börjat med att dricka en smoothie på havremjölk, äppel och frusna jordgubbar. Jag får se hur länge jag kommer fortsätta med det.

Idag på Centrumskolan är det hemkunskap som gäller och sedan efter ska jag vila inför kvällens träning med Sweden runners. Vi ska även få besök av äldsta sonen Victor som kommer hem för att han skulle titta på en bil som han vill köpa. Det ska bli kul att träffa honom för vi har inte träffats på länge eftersom han fortfarande jobbar i Byxelkrok och det är en bit upp dit från Lindsdal. Vi får se hur länge han stannar, förmodligen åker han upp till Byxelkrok ikväll. Fast det ska bli bra för det lilla mammahjärtat att få hålla om honom en stund och se honom.

Om Victor inte stannar så länge kommer jag välja att träffa honom istället för att träna ikväll. Vi får se vilket det blir.

Nu önskar jag alla en härlig torsdag, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.