Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 19 maj 2022

Godmorgon på er alla som tittar in hos mig. Det är idag som värmen ska komma, fast jag vet inte om det stämmer. Det är ganska igenmulet och solen tittar bara fram lite mellan molnen. Temperaturen ligger på 12 grader så det är i alla fall varmare än vad det var igår morse.

I går kväll var jag för trött för att skriva ett inlägg. Dessutom hände det inte så mycket för när jag kom hem efter jobbet så blev det uterummet och jag somnade gott i värmen. Jag sov bara en timme för sedan skulle jag fixa lite och vi åt ganska tidigt för Mats skulle iväg på teaterrep. Det blev grillad kyckling och potatis i ugn och haricots verts.

Sedan när Mats var på teaterrepet så låg jag i uterummet och slötittade på Netflix och sedan kom jag på att det var ju hocley och då blev det att titta på det. Jag missade första perioden fast det gjorde inget för det var ju resten av matchen som blev spännande. Det slutade med att Sverige vann över Finland med straffar, så spännande match.

Idag är det Centrumskolan som vanligt och jag börjar dagen med ett medarbetarsamtal med Märit. Jag ska titta på dokumenten efter att jag skrivit detta inlägg för jag vill vara lite förberedd på vad vi ska diskutera. Jag tycker att jag kommit in i min roll på jobbet mer och mer och trivs verkligen på min arbetsplats. Det svåra är nu att inte jobba för mycket för det finns ju alltid något att kolla upp på datorn. Det är tur att jag märker när jag sitter för mycket framför datorn så jag blir påmind lite då och då.

I eftermiddag ska vi åka till min pappa för imorgon bitti går flyttlasset till Älmhult. Nu känner han sig färdig i Voxtorp och jag tycker såklart att det kommer bli bättre nu när han dels är närmare oss och även att han kommer bo i samma samhälle som min syster ifall det skulle hända honom någonting. Han ska ju trots allt fylla 88 i november. Victor och Torun följer också med så det blir kul. Victor ska passa på att hälsa på honom för det är inte så lätt att träffas när Victor säsongsjobbar. På lördagen kommer även dottern och sambon till Älmhult för att träffa pappa och att hjälpa till med allt som ska in i garderober och hyllor. Det ska bli kul att träffa dem.

Jag får se hur mycket jag hinner blogga i helgen.

Nu önskar jag er en fin dag, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *