Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 20 april 2022

Det blev en härlig dag idag med. Efter mitt badande i morse så blev det lite stök med tvätten och sedan en tur till Maxi. Vi behövde fylla på lite i våra förråd så då fick det bli en tur.

När jag kom hem så sken solen så härligt så då tänkte jag passa på att härda min kropp lite i solen. Det kändes bra att ligga i solstolen med hörlurar i öronen och lyssna på en bok. Jag halvlyssnade på boken som vi skulle läsa i bokcirkel. Det var ganska längesedan jag läste/lyssnade på boken som vi ska prata om ikväll när vi träffas hemma hos Märit. Jag lyssnade på boken Löpa varg av Kerstin Ekman. Det var första boken av den författaren som jag läst och det är en lättläst bok. Jag tyckte den var bra och jag kom snabbt in i handlingen. Författaren beskriver nyanserat fast ändå väldigt rakt på något vis.

Klockan 16.40 hämtade vi Malin så skjutsade Mats oss till Märit som bor på Öland. Vi var fem stycken ikväll så vi saknade några. Kanske vi lyckads att vara alla nästa gång. Vi blev bjudna på bubbel och grönsaker med ärtdipp. Dippen var väldigt god och hade en fin smak av vitlök. Sedan fick vi en kikärtsgryta som serverades med matvete och en sallad. Det var väldigt gott trots att det var kokosmjölk i. Jag är lite känslig mot om det är för mycket kokossmak i en rätt fast Märit hade perfekt balans där kokossmaken ligger lite i bakgrunden. Efter maten avhandlades boken och alla gav boken en 4 utom jag som gav den 3,5 poäng. Jag tycker det är så svårt att poängbestämma böckerna som vi läser i bokcirkeln.

Vi bestämde att nästa träff skulle vi vara hemma hos mig och tills dess ska vi läsa boken Eufori av Elin Cullhed. Så den 21 juni kommer alla hem till mig. Så nu får jag planera vad jag ska bjuda på och jag har ju lite tid till dess.

Det var en trevlig kväll och ett perfekt avslut på denna onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer