Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 29 februari 2024

Oj, vad trött jag var när klockan ringde i morse. Det kändes verkligen segt att gå upp och cykla till jobbet. Det är tur att det är kyligt så jag hinner piggna till på vägen till jobbet.

När klockan är 12:30 är det ganska skönt att det är tiden för när jag slutar jobba. Idag kom jag inte riktigt iväg direkt för jag hade lite som jag var tvungen att göra innan jag gick hem.

Idag cyklade jag inte hem direkt utan jag skulle till banken för jag skulle fråga en ska angående fullmakten jag har för pappa. Torsdag är den dag banken har öppet på eftermiddagen och fram till klockan 17.00 och det märktes för det var väldigt mycket människor där. Mitt nummer var 210 och det var 8 personer före mig så jag fick vänta ett tag innan det blev min tur.

Efter mitt bankbesök gick jag och tittade lite på bokrean och det blev två böcker.

När jag kom hem var jag trött och somnade i soffan som jag brukar. Min plan var att jag skulle träna med Sweden runners ikväll för det har jag inte gjort på superlänge. Jag var jättefrusen och inte alls sugen på att träna så jag bestämde mig för att säga upp medlemskapet istället. Det har bara varit lite stressande och måstetankar kring att träna med dem så nu bara gjorde jag det och tänker att jag får utnyttja gymmet mer. Det känns som ett bra beslut.

Idag är det sista dagen på Christels fotoutmaning och det har varit roligt att vara med och se allas tolkningar. Idag är ordet vår och då längtar en till alla grillkvällar som vi brukar ha när det blir lite varmare utomhus.

Kram Susann 💜

2 kommentarer