Jag,  Systemkameran,  Träning

Söndagen den 3 mars 2024

Här kommer det första inlägget i mars månad. Tidan bara rinner i väg, jag hinner inte med känns det som. I fredags efter jobbet åkte jag en liten tur till Maxi och köpte tulpaner till Märit som jag skulle till frö bokcirkelträff. Sedan åkte jag hem och vilade fast då ringde dottern och var sugen på att ses. Hon kom förbi så då blev det lite snack tillsammans med henne. Det var mysigt och det är ju lätt nu när hon bor i samma stad som sin mamma. Hon åkte hem strax innan jag blev hämtad klockan 17:00.

Ubbe, han körde Malin, mig, Annika och Camilla till Märit. Ikväll skulle vi diskutera boken Jävla karlar. När vi kom dit insåg jag att jag hade glömt tulpanerna som jag hade köpt, typiskt. När vi kom så blev det bubbel med grönsaker och goda dippsåser gjorda på kikärter och gröna ärtor. Sedan fick vi vietnamesiska vårrullar och till det drack vi vitt vin.

Efter maten blev det bokprat. Detta blev boken som vi nog tyckte mest olika om. Jag tyckte den här boken var den sämsta jag läst på länge, eller det var känslan när boken var slut. Boken har fått väldigt bra recensioner så jag hade hoppats mycket på den här boken. Jag gav boken 1 poäng av 5. De andra tyckte att boken var bättre än vad jag tyckte.

Sedan ville Märits sambo Johan testa en tävling på oss som han skulle ha med några kompisar. Först skulle vi lösa ett mattetal och efter det fick en göra labyrinten och till sist ett tangrampussel. Jag vann så det var kul.

Sedan pratade vi en massa och bara umgicks. Vi bestämde nästa bok och att vi ska vara hos Malin på nästa träff. Vi ska läsa boken Färskt vatten åt blommorna av Valérie Perrin och nu hoppas jag att det är en bättre bok. Vi bestämde även att våra män ska få gästspela en gång på våra träffar och det ska ske gången efter och då ska vi vara hemma hos mig. Till den gången ska vi läsa Ödet och hoppet av Niklas Dag och Natt. Sedan kom Mats och hämtade oss.

På lördagsmorgonen gick vi upp som vanligt för att springa och bada. Det regnade så det kändes inte supermotiverat att ge sig ut i regnet. När det var dags för badet så hade det slutat att regna och jag längtade efter ett dopp. Det var 4 grader i luften och 2,8 grader i vattnet.

Efter badet blev det frukost som vanligt framför tvn. Därefter blev det en tur in till stan för att kolla på lite böcker och ett klockarmband till mig. Vi köpte lite två böcker och jag beställde hem ett klockarmband på outnorth.

Sedan var det en lugn lördagseftermiddag och kväll. Jag hann sova någon timme också, i vanlig ordning. På kvällen gjorde vi lasagne och jag säger som Inga ”satan i gatan vad gott”.

Idag gick vi upp och såg starten på Vasaloppet och åt frukost framför tvn. Vi har bara tagit det lugnt idag, jag har låtit tvättmaskinen jobba lite.

På eftermiddagen åkte vi till Svinö för att gå en runda i det fina vädret.

När vi körde hem sken solen som ett rött klot och var på väg ner.

Ikväll har vi ätit rester från lasagnen och bara chillat.

En helg går så fort och imorgon är det dags för en ny vecka.

Kram Susann 💜

4 kommentarer