Torsdagen den 7 januari 2021

God morgon alla fina vänner!

Här har jag masat mig upp och klockan är kvart i åtta och utomhustemperaturen är 1 grad. Det har regnat fast just nu är det uppehåll och det hoppas jag att det fortsätter med. Idag var första dagen för Mats att jobba. Han har varit ledig sedan den 23 december så vi har varit långlediga tillsammans. när barnen var små kunde vi inte vara lediga så länge tillsammans. Det är lite konstigt för när en behöver så många dagar som möjligt som förälder när barnen är små, det är då en har som färst. Tur vi hade mamma och pappa när barnen var små som kunde hjälpa oss att förlänga barnens ledighet vid det olika loven.

Mats började lite senare idag än vad han brukar, vid halv åtta istället för vid sjutiden. Jag kan tänka mig att det var lite segt för honom att gå upp idag för han har verkligen tagit sovmorgon de här lediga dagarna.

Idag vet jag inte riktigt vad som kommer stå på agendan. Jag och Samina får väl passa på att umgås nu innan vi åker till Malmö och lämnar henne. Det gör vi på lördag efter vår löpning. Jag tror det blir en runda in till stan för att vi ska lämna tillbaka alla böcker som hon har lånat för sin c-uppsats. Nu behöver hon inte de böckerna längre för igår skickade hon in sitt arbete. Nu håller vi bara tummarna att hon får godkänt.

Ikväll ska Mats och jag springa med Karin och sedan ska jag och Karin bada. Jag vet inte om jag kommer kunna springa, det blir säkert bara en liten promenad medans de andra springer. Jag hoppas att det är uppehåll ikväll för vi brukar ha lite otur med vårt väder. De flesta gånger har det blåst, regnat och till och med snöblandat regn. Det är nämligen inte jättemysigt att stå på bryggan och ta av sig i regn och blåst.

Nu ska jag fixa lite frukost och sedan får det bli lite stryktvätt som jag inte har prioriterat den här veckan.

Jag önskar er en bra torsdag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.