Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagens fråga?

Jag tänkte att jag 2021 skulle ställa en fråga på torsdagar, så här kommer första frågan. Är du lycklig och i så fall varför är du lycklig, om inte du är det, varför?

Jag skulle säga att jag är lycklig. Jag har många saker att vara lycklig för, mina barn som ger mig energi och en man som älskar mig. Jag känner att jag kommit långt i min läkprocess efter min fallolycka. Jag har vänner som berikar mitt liv. JAG ÄR HELT KLART LYCKLIG!!

2 kommentarer

  • Elisabet Karlsten

    Lycka, det pratar jag om mina vänner ofta om. Lycka är inget tillstånd. Lycka är små tillfällen som dyker upp i livet. Har man tur upptäcker man tillfället och lyckas att fånga det. Men måste vara beredd att ta tag i lyckan när den dyker upp och passerar. Ibland varar dom lyckliga stunderna över längre tid. Ibland är dom små korta och flyktiga.
    Ja jag kanske är lycklig?
    Jag är previligerad med kärlek i mitt liv. Underbara barn med sin familjer som gör mig glad och stolt. Jag är oftast glad och positiv. Jag är oftast nöjd över det liv jag har strävat och byggt tillsammans med mannen i mitt liv. Jag får ofta positiv bekräftelse för människorna runt omkring mig. Jag är frisk, jag har tak över huvudet och mat i min mage. Jag har kläder för alla väderlekar att ha på min kropp. Lycka är små barna hände i mitt ansikte, tittar mig djupt i ögonen när dom säger; jag älskar dig mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *