Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 9 maj 2024

Igår blev inget inlägg eftersom det var en resdag. Igår slutade Annika och jag efter lunch och då kom Jonas och Mats och sedan drog vi till Hyllie i Malmö. Vi parkerade bilen där för det skulle bli billigare än att köra och parkera på Köpenhamns flygplats.

Innan vi tog tåget över så åt vi i Hyllie och vi satt på ett litet hak utanför arenan. Dör var det många människor som rörde sig eftersom det snart är melodifestivalen.

Efter att vi hade ätit tog vi tåget över till Köpenhamns flygplats. I kontrollen så blev min väska och jacka svajpad. Även Mats kavaj blev det.

Klockan 19:25 skulle planet lyfta mot London och det blev lite försenat fast körde in tiden och kom fram en kvart tidigare än utsatt ankomst.

När vi kom fram till London laddade vi våra oyster card och tog tåget till Victoria station. Därefter blev det tunnelbanan till Paddington station. Sedan gick vi till hotellet och checkade in. Det var inte det finaste hotell fast vi ska ju bara sova där.

När vi checkat in gick vi till närmaste pub och tog varsin öl för att fira att vi var framme i London 💜

När ölen var uppdrucken var det sängen som gällde.

Idag vaknade jag tidigt efter en ganska dålig natt om jag tänker på sömnen. Sängen är en gammal säng med fjädrar så inte den skönaste för ryggen. Hoppas att jag sover bättre till natten.

Nu är det snart dags för frukost och sedan bär det ut på stan.

På återseende, Susann 💜