Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 9 maj 2024

Som sagt var vaknade vi upp i London. Vi hade bestämt att vi skulle äta frukost klockan 8:30 och ingen av oss hade några höga förväntningar på frukosten. Vi såg framför oss en rostad macka med marmelad. Frukosten var helt ok, över förväntan då en kunde få en tallrik med vita bönor, stekta ägg och en korv förutom de rostade mackorna.

Efter frukosten ringde jag dottern för att höra hur det var innan Victor öppnar sin restaurang ikväll. Hon skulle hjälpa till över helgen. Tyvärr kunde vi inte närvara vid själva öppnandet, fast önskade lycka till på telefon.

Därefter ringde vi Malin som fyller år idag och sjöng för henne. Vi får fira henne när vi kommer hem från London.

Sedan tog vi tunnelbanan till Westminster för att utforska området. Vi ville även gå in i kyrkan westminster abbey fast det var så mycket folk så vi gick bara förbi.

Vi rekade även var teatern låg där vi skulle se Hamilton.

Vid halv ett var det dags för lunch innan föreställningen klockan 14:30. Det blev pizza i närheten av Victoria palace theater.

Efter lunchen gick vi till teatern och hann sitta lite i baren fast då drack vi vatten. Vi tyckte vi behövde det.

Det var en lång föreställning fast väldigt bra. Vi är supernöjd.

Sedan gick vi förbi Buckingham palace och mot piccadilly cirkus för att till slut hamna i chinatown. Det blev även en glass på vägen dit.

Vi har fantastiskt fint väder, strålande sol och 22 grader i luften. Jag har helt enkelt packat fel kläder för imorgon ska det bli ännu varmare.

I chinatown åt vi på en kinesisk restaurang.

Därefter tog vi tunnelbanan mot Paddington station och nu behöver jag vila efter en härlig dag tillsammans med Mats, Annika och Jonas.

Kram Susann 💜

2 kommentarer

  • Stenhagenbettan

    Det hände oss oxå, att ha packat fel när vi åkte till London. Vi var där 2018 vi hadeläst att det skulle bli vårväder men den helgen slog högsommaren till. En härlig stad att ströva omkring i. Bättre med bra väder än regn i London