Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 9 mars 2023

Vilken chock jag fick i morse när vår väderstation visade minus 14 grader. Jag hade helt missat att det skulle bli kallare.

På förmiddagen hade jag möte med hälsovården, försäkringskassan och min chef om fortsatt rehabplan. Vi bestämde att jag skulle börja arbetsträna så fort arbetsförmedlingen godkänt det eftersom i så fall får inte sjukersättning utan då tas pengarna ur en annan pott. Nu måste jag bara vänta på att arbetsförmedlingen har alla papper klara. Jag hoppas att det blir i april, så jag börja att testa snart nu eftersom jag är inställd på det.

Direkt efter mötet åkte jag till Centrumskolan och hann till min första lektion, jag trodde jag skulle bli sen. Idag har jag trott att det har varit fredag så det var lite jobbigt ett tag när jag insåg att jag skulle jobba imorgon med.

Efter jobbet tog jag en tur till stan för att boka en tid hos optikern för jag tycker jag ser dåligt, kisar och har huvudvärk vilket jag tror har med att jag kisar. När jag hade bokat tid hos optikern så gick jag till Swedbank för jag skulle fixa en sak till deklarationen och även kolla ett Vp-tjänstkontom som sammanfogats med ett befintligt konto. Det var längesedan jag var på banken så jag hade inte en aning om hur allt funkade. Först fick jag stå i kö för att kunna få en kölapp av en anställd och sedan fick jag vänta i 45 min innan det var min tur.

Jag fick hjälp med det jag ville så nu har jag utskrifter så jag kan fylla i min deklaration. Mitt Vptjänstkonto har blivit kopplat till ett eget konto nu så nu är allt i sin ordning.

Sedan blev det ett stopp på Mangan där jag köpte lite fröer som jag skickade till Birgitta som fyller år på söndag. Birgitta är en gammal kollega som jag brukar skicka present till när hon fyller år. Vi brukar ses några gånger per år. Det är henne jag saknar mest utav mina gamla kollegor. Hon var och är en stor förebild.

När jag skickat iväg paketet så blev det raka vägen hem till soffan där jag somnade meddetsamma. Jag var fortfarande trött när jag vaknade så Mats lagade maten, torsk och mos av potatis och morötter, solmos.

Jag har helt snöat in på fruktsallad så det blev det ikväll också fast ikväll drack vi lite punsch till och det var perfekt.

Jag hoppas du haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer