Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 10 mars 2023

Nu är jag precis hemkommen från bokcirkelträff. Ikväll var vi hos Annika och diskuterade boken Vattnets sötma av Nathan Harris. Alla var eniga om att det var en bra bok, en fin berättelse trots den hemska tiden efter slaveriet. Jag gav boken 4 av 5.

Annika bjöd på röd currygryta, ris och sallad. Det var väldigt gott och jag blev supermätt. Till maten drack vi vin och när vi kom drack vi cava.

Min dag har varit bra, började dagen som de flesta med lite jobb framför tv- nyheterna. Sedan när jag är på jobbet går timmarna fort och efter jobbet hade jag en tid hos optikern. Jag har fått nya linser som jag ska prova en vecka eftersom det var en ny sort. Min syn hade ändrats lite så det behövdes lite korrigering på styrka. Det jobbigaste är att jag behöver läsglasögon hela tiden. Optikern trodde att min syn snart har stabiliserat sig. En brukar tydligen ha ca en femårsperiod där synen ändras lite hela tiden, från det att en får sk ålderssyn.

Efter optikern köpte jag tulpaner till Annika för jag tänkte att det skulle vara fint med snittblommor i hennes nya kök. Hennes kök var jättefint, med ett helt nytt utseende.

Mats var snäll och skjutsade på mig ikväll. Nu är det sängen som gäller.

Jag hoppas du haft en bra dag, kram Susann 💜

6 kommentarer