Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Träningsdag 🏃🏽‍♀️

Godmorgon, här har jag startat upp dagen. Jag har sovit som en klubbad säl och min huvudvärk som jag hade i går kväll är bort, vilket är skönt. Jag var lite rädd att den skulle sitta i idag med då jag jobbade mycket igår. Det märks när jag jobbar och fokuserar för mycket.

Här kommer morgonens väderbild.

Nytt år, ny vecka och det är tisdag. Min plan är att jag ska träna på Malkars innan jobbet på tisdagar eftersom jag börjar så sent som 11:00. Jag tänker att jag ska välja att träna och se till så jag kommer iväg även om det tar emot. Det svåra är att hitta balansen mellan vad jag gör och min aktiva vila. Nu har mitt malkarskort tickat för mycket pengar när jag inte utnyttjar gymmet i så hög grad. Jag har inget nyårslöfte även om många tror att det är det jag har när jag säger att jag ska träna på gymmet mer.

Nu på morgonen hann jag ändra lite på min första lektion som är språk, svenska. Vi ska börja ett nytt område och eleverna ska få träna på att berätta muntligt för mig. Det ska bli kul att träffa alla elever idag.

Om jag orkar ska jag åka och handla efter jobbet för imorgon ska jag sätta in mitt tandimplantat och jag har läst att det är typ flytande kost ett tag efter så jag tänker att jag ska köpa lite olika soppor. Jag är lite nervös inför morgondagen fast nu har jag valt detta så det kommer säkert att gå bra.

Vad händer för dig idag?

Nu önskar jag dig en härlig dag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Träningsdag 🏃🏽‍♀️