Jag,  Sjukskriven/Arbete

Utflykt, bad och chill 💜

Vilken underbar det har varit idag, solen har skinit och temperaturen har legat runt 6 grader. Vi vaknade runt halv Ätta sÄ det blev frukost framför Vasaloppsstarten. Mats gjorde amerikanska pannkakor som vi brukar Àta pÄ söndagar. Eftersom det var sÄ fint vÀder ville vi komma ut lite. Mats var sugen pÄ att grilla korv sÄ det fick det bli. Marie och 2 utav hennes barn följde ocksÄ med och vi Äkte till Svinö. Vi var lite oroliga över att det skulle vara upptaget vi grillplatsen fast det var det inte.

Jag fick igÄng en brasa och medan vi vÀntade pÄ att det skulle bli glöd sÄ passade jag pÄ att ta ett dopp. Det var runt 2 grader i vattnet och helt ljuvligt.

Sedan grillade vi korv, pinnbröd och marshmallows. Mats hade trangiaköket med sÄ han gjorde pulvermos till korven. Det Àr alltid sÄ gott att Àta utomhus.

NÀr vi kom hem grottade vi ner oss i soffan framför en film. Det har bara varit en lugn eftermiddag och kvÀll. Vi hade rester som vi Ät ikvÀll, smidigt.

SĂ„klart jag ska lĂ€gga ut en bild pĂ„ Christels utmaning som idag Ă€r – Siffror – Det fick bli en statestikbild pĂ„ mitt tempo pĂ„ en löprunda.

Nu önskar jag er alla en hĂ€rlig fortsatt söndagskvĂ€ll, kram Susann 💜

6 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *