Jag,  Sjukskriven/Arbete

Utflykt, bad och chill 💜

Vilken underbar det har varit idag, solen har skinit och temperaturen har legat runt 6 grader. Vi vaknade runt halv åtta så det blev frukost framför Vasaloppsstarten. Mats gjorde amerikanska pannkakor som vi brukar äta på söndagar. Eftersom det var så fint väder ville vi komma ut lite. Mats var sugen på att grilla korv så det fick det bli. Marie och 2 utav hennes barn följde också med och vi åkte till Svinö. Vi var lite oroliga över att det skulle vara upptaget vi grillplatsen fast det var det inte.

Jag fick igång en brasa och medan vi väntade på att det skulle bli glöd så passade jag på att ta ett dopp. Det var runt 2 grader i vattnet och helt ljuvligt.

Sedan grillade vi korv, pinnbröd och marshmallows. Mats hade trangiaköket med så han gjorde pulvermos till korven. Det är alltid så gott att äta utomhus.

När vi kom hem grottade vi ner oss i soffan framför en film. Det har bara varit en lugn eftermiddag och kväll. Vi hade rester som vi åt ikväll, smidigt.

Såklart jag ska lägga ut en bild på Christels utmaning som idag är – Siffror – Det fick bli en statestikbild på mitt tempo på en löprunda.

Nu önskar jag er alla en härlig fortsatt söndagskväll, kram Susann 💜

6 kommentarer