Vad det blåser!!!

Det har varit en intensiv dag på jobbet idag. När jag slutade vid ett var jag supertrött. Jag åkte förbi Maxi en snabbis för att köpa kyckling till grutan vi skulle laga ikväll. När jag kom hem somnade jag direkt jag la mig i soffan, jag kände att jag ville vila innan jag skulle träna ikväll med sweden runners. När jag körde hem regnade det och blåste lite fast när jag sedan vaknade vid 16.30 blåste det jättemycket så då var jag lite tveksam om jag skulle åka på träningen. Medans jag velade fram och tillbaka så kom det ett meddelande på facebook att träningen var inställd. Det kändes bra att det blev inställt för det blåste rejält och vi skulle sprungit bland massa träd.

När träningen blev inställd så började jag laga mat istället och tänkte inte på att jag och Mats brukade gymma på tisdagar innan jag började på sweden runners. När jag tränar med löpgruppen brukar Mats gymma och det var hans plan även ikväll.

Jaja, nu blev det mat istället och så tränade vi efter maten. Vi vilade ca en och en halv timme innan vi åkte till gymmet.

Det blev en timmes gymmande på Malkars så nu är jag nöjd. Det kändes att vi hade ätit innan träningen och jag gillar inte att träna när jag har mat i magen. Jag tycker det är bäst att träna på nästan tom mage annars får jag håll väldigt lätt.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Wahlgrens värld och känner mig nöjd att jag fick lite träning trots att löpgruppen var inställd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *