Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Samarbeten,  Tips

Vem är jag?

Inlägget innehåller länkar till Jon Carnesten, coach och ledarutvecklare.

Veckans givande är samtalen med Jon, min mentor. Det är verkligen en ära att få ha dessa samtal där jag får hjälp med att reflektera utifrån mig själv. Vad vill jag och vem är jag, vilka mål har jag med mitt liv? Hur kan jag skapa livskvalité?

Idag pratade vi om vem jag är? Vilka ledord präglar mig som individ och hur blir jag som person om jag utgår ifrån dessa tre ord? Det är verkligen intressant och spännande hur en kan känna olika känslostämningar i kroppen bara genom att förhålla sig lite annorlunda i tanken. Mina ledord som jag tycker definierar mig är: Ansvar, Openminded och Positiv.

När vi hade diskuterat orden och vad de betydde för mig skulle jag sätta in dem i en mening, ett sammanhang som jag kan typ mantra för mig själv och som jag kommer att utgå ifrån som person.

Vem är jag? – Jag är en person som tar 100% ANSVAR för mina handlingar och mitt agerande. Jag är OPENMINDED och det ger mig möjligheten att se POSITIVT på mig och min omgivning. Min potential är beroende på min förmåga att se positivt på mig själv.

Direkt kände jag att mitt kroppsspråk ändrades genom att läsa detta för mig själv. Jag är så stolt över mig själv som ger mig själv denna självkärlek till mig att kunna växa som människa.

Tycker ni min resa verkar spännande och ni blir nyfikna på Jon är det bara till att kontakta honom. Det kan ni göra genom hans instagram eller hemsida.