Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Det blev en löprunda 👍😊

Innan yogan idag passade jag på att värma upp på löpbandet innan. Det blev ett ganska lugnt tempo och jag hann springa 2 km på löpbandet 😊

När jag kom hem röjde jag lite i Victors rum och nu går det att komma fram till sängen 👍

Sedan behövde jag vila lite, och när jag nästan höll på att somna kom Rasmus och Tova hem. De hade varit i Växjö hos Tovas moster. Fast efter en stund somnade jag i soffan och sov så gott.

I eftermiddag hjälpte Rasmus mig att putsa alla glasskjutdörrar i uterummet, på insidan. Det regnade ute så vi får ta utsidan imorgon då vi hoppas solen skiner igen. Det är tacksamt att få hjälp med fönsterputsningen för jag har fortfarande problem med mina axlar.

När Mats kom hem vid halv fem så började han direkt att tapetsera och jag lagade mat. Efter maten fortsatte Mats att tapetsera några våder till och ute regnade det i omgångar. Jag hoppades att det skulle sluta småregna ifall vi bestämde oss för att ta vår löptur.

Vid halv åtta gav Mats upp tapetseringen och tyckte att vi skulle springa. Ok, sa jag och så åkte vi till Värsnäs för att springa 2 varv, 5 km. Det hade slutat regna så det var faktiskt riktigt skönt utomhus. 😊

Det gick bättre än vad jag trodde med tanke på att jag sprang lite i förmiddags.

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *