Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

1 september 2022 – Temperaturen sjunker.

Godmorgon alla som tittar in hos mig och kanske till och med lämnar ett avtryck. Vad glad jag blir. 😊 Igår var jag alldeles för trött för att titta in här. Onsdagar är den dag som är mest fullspäckad på mitt schema och det är mycket nytt nu i början av terminen. Jag tror att jag kommer att få plocka bort något ytterligare då jag känner att det fortfarande blir för mycket dator, så det är därför jag inte är inne så mycket här. Jag försöker att göra ett inlägg om dagen fast igår blev det inte så då jag gick och la mig halv nio och somnade runt nio. Jag var helt slut.

Onsdagar brukar ju vara städdag hemma hos oss fast nu får jag nog byta till torsdagar för att orka med att något blir städat här hemma. Jag hoppas jag orkar lite nu innan jag åker till jobbet. Jag har redan låtit tvättmaskinen jobba.

Idag har jag lite luft i mitt schema och det kan hända att jag åker och bada efter jobbet idag. Jag har inte badat på jättelänge och nu vet jag att temperaturen i vattnet har sjunkit och ligger runt 16 grader. Idag står vår termometer på 8 grader i luften så det går mot kallare tider. Det enda som jag tycker är bra är att vattnet i sundet sjunker för jag gillar att bada när det ligger runt tio grader, en får en så härlig kick då.

Ikväll tänkte jag att jag skulle försöka komma iväg och träna med Sweden runners. Jag har inte tränat med dem på väldigt länge. Jag behöver intervallerna för att komma ner i tempo igen.

Nu önskar jag er en trevlig torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer