Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

2 september 2022 – orkade inte.

Godmorgon, idag är det en gråmulen dag och vått på marken. Det är 12 grader i luften så lite varme än igår när det var 8 grader. Igår efter jobbet åkte Marielle och jag och badade vi kallbadhuset. Det var helt ljuvligt efter en ganska fullspäckad dag. I vattnet var det 18,6 grader och både Marielle och jag trodde att det skulle vara kallare när vi hoppade i. Vi hade förberett oss på att våra kroppar skulle få en liten chock fast båda tyckte att det var varmare än vad vi hade föreställt oss.

Igår kväll var tanken att jag skulle träna ed Sweden runners fast jag somnade i soffan i uterummet när jag kom hem och sedan när det var dags för mig att åka så bara orkade jag inte ta mig iväg så avklickade mig i sista stund. Jag är så svårmotiverad till att träna på torsdagar, vet inte riktigt hur jag ska göra för att komma igång igen.

Idag är det fredag och det känns väldigt bra att ha en helg framför mig. Ikväll har vi inga planer, det blir en skaldjurskväll och mys framför tvn. Det blir skönt att vara hemma och inte göra någonting.

Vad händer för er idag?

Jag önskar dig en trevlig fredag, kram Susann 💜

6 kommentarer