Jag,  Sjukskriven/Arbete

17 juni 2022 – Långhelg

Godmorgon till alla mina vänner som tittar in hos mig. Idag vaknade jag strax innan sju och låg kvar en stund och läste bloggar. Tyvärr kan jag inte kommentera på alla.

I natt har jag sovit sådär eftersom jag drack en coca cola igår och då får jag samma problem som när jag dricker kaffe. Jag vet att det blir så fast kunde inte motstå den kalla colan igår. Jag tänker att jag får vila senare idag. I Dag skiner solen och det är 17 grader utomhus. Det kommer bli en fantastisk fredag.

Idag är jag ledig för jag hade timmar att ta ut eftersom jag gick en rePULSEkurs. Jag kommer även att vara ledig på måndag så det kommer bli en långhelg för mig. Det känns bra för min hjärna har verkligen gått på högvarv de sista veckorna.

Idag ska jag fixa här hemma, tvättmaskinen jobbar redan och sedan ska jag åka till Södermöreskolan där vårt fadderbarn Molly slutar nian och självklart så ska vi gratta och önska ett härligt sommarlov. Molly och hennes kusin Ebba ska ha lite firande tillsammans hemma hos Ebba dit jag åker med. Tyvärr måste Mats jobba så han missa denna roliga tillställning.

Sedan ikväll går färden mot Malmö tillsammans med Jimmy och Marie. Vi ska sova hos dottern för att sedan imorgon bitti åka mot Tyskland. Vi gav Jimmy detta i en för tidig 50årspresent. Det ska bli kul att komma iväg och få lite miljöombyte.

Nu önskar jag er en härlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer