Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

22/2-22 Ett magiskt datum

Godkväll alla som tittar in hos mig. Idag är det ett datum som säkert många anser är magiskt. Det är ofta sådana datum som blir förlovningsdag eller bröllopsdag. Har ni något sådant magiskt datum i era speciella dagar. Vi har inte det, vi förlovade oss den 25/12-92 och gifte oss 9/7-94 så det finns inget magiskt i själva datumet mer än att det är våra speciella dagar.

Tisdag och andra dagen på sportlovet och nu kanske ni undrar vad jag gör hela dagarna när jag är ledig. Idag har jag varit och köpt jord för Mats fick tre pelargonsticklingar igår utav en körvän så de behövde planteras. Jag passade även på att köpa lite fröer. Jag har inte riktigt bestämt vad jag så så det kommer säkert att inhandlas fler fröer, fast jag ska ju inte så ännu. Jag tänker att i mars är det lagom att börja så.

Ikväll har vi sprungit med Karin och Madeleine. Jag började att springa tillsammans med de andra fast när vi kom till Skälby vände jag tillbaka igen mot Tallhagens parkering. Madeleine gjorde mig sällskap tillbaka och vid 3.6 kilometer så stannade vi och gick resterande väg. Madeleine kunde inte spinga längre och när vi stannade hade jag ont i mitt ben så det var bra att vi stannade. Det är bara så tråkigt att inte kunna springa så långt en vill. Efter löpningen tog alla ett dopp förutom Mats som av princip inte badar när det är mörkt enligt honom. Han bruka ha många principer på kvällarna då jag badar. Det var 2 grader i luften och 2,8 vattnet.

Dagens färgutmaning i Heidi och Nettans utmaning är ljuslila. Jag har ett antal sjalar i lila så då fick det bli en bild på den här sjalen.

Orsakullan undrar – Imorgon önskar jag… ja, vad ska jag önska mig.. kanske att det blir fint väder och att jag kommer ut på en promenad.

Kristina undrar – Vad tycker du om skönhetsingrepp? Jag tycker ingenting om det utan det är upp till var en att göra det som känns bra för dem.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜