29 augusti 2020 Min lördag

På morgonen öste fortfarande regnet ner och det åskade. Jag var inte jättemotiverad inför löpningen fast när det var dags att hämta Marie och Annika hade det slutat regna. Tänk att vi oftast har sån tur med vädret på lördagsmorgon. Idag tränade Marie med Mats på utegymmet då hon har ont i sitt ben. Jag och Annika sprang ett varv och jag kände ingenting i mitt knä. Jag tror jag ska försöka med två varv nästa lördag.

Det märks att det går mot hösten för temperaturen i luften var 15 grader och i vattnet 17,7. Det är fortfarande så pass varmt i vattnet så vi kan simma runt en stund och idag var det inga maneter i vattnet. Mats badade också idag, får se hur länge han fortsätter bada tillsammans med oss. Kanske han också blir en inbiten vinterbadare. 👍🏾🏊🏾‍♂️

Efter löpningen packade jag och vilade för vid kvart i tolv åkte vi mot Älmhult för att fira Skyes 20 års dag. Hen hade sitt kalas utomhus för de allra närmaste. Rasmus och Tova hade kört från Malmö så det var kul att träffa dem.

Efter kalaset följde vi med min syster och hennes sambo, till deras nya hus. Samina, Rasmus och Tova följde med en sväng för att titta på huset. Sedan åkte de tillbaka hem till Malmö alla tre.

Mats och jag kommer sova över hos Fatimah och Andreas och åker hem imorgon efter frukosten.

Under kvällen kom två rådjur in i deras trädgård. 💜😍

Ikväll har vi spelat två spel, ett som Mats och jag aldrig spelat och sedan Skipbo. Det första spelet gick fort. Sedan blev det filmtittande eftersom min syster egentligen hatar att spela spel. På den punkten är vi inte lika. Nu tittar alla på Joker innan det är dags att sova.

2 kommentarer

  1. Oj vilken dag, du har hunnit med en hel massa olika saker. Hoppas att sömnen varit god och vilande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *