5 januari 2021 – Godmorgon

God morgon alla fina som tittar in hos mig. Här har jag precis klivit upp, det blev en seg morgon idag med fast jag valde att ligga kvar längre i sängen idag. Nu blir det frukost och sedan får vi se vad vi hittar på idag.

Temperaturen utomhus ligger runt nollan och nästan all snö som hade kommit föregående natt. Det ligger lite vita spår här och där som vittnar om att det har funnits snö.

Jag funderar på att åka in och klippa mig, tycker det är dags för det nu när mitt hår är tunt och risigt. Jag brukar typ klippa mig en gång om året ochdå brukar jag bara sätta mig i frisörstolen och så får frisörskan klippa som hon vill. Jag tycker det är roligt och spännande att se vilken frisyr jag får. Jag har gjort så två gånger innan och det är kul när en frisör vågar göra så. Vi får se om detta händer idag.

Annars kanske jag plockar bort julen här hemma även om vi var väldigt sena upp med vårt julpynt den här gången. Jag har knappt fått någon julkänsla alls så pyntet kan lika gärna ryka idag när Mats fortfarande är ledig.

Sedan funderar jag över vår gemensamma raskning som vi har tillsammans med familjen Oskarssons varje år. I år är det vår tur att hålla i raskningen hemma hos oss. Jag får väl diskutera med Malin och se hur vi gör med tanke på Covid-19. Kanske blir det en utomhusraskning i år.

Något som står på listan att göra här hemma är att rensa i min garderob, tror det finns ganska mycket kläder som jag nog kan rensa bort pga några blivit för små och några är för gamla. vi får se om jag hittar ork till detta projekt, kommer väl ta sin lilla tid kan jag tro eftersom min garderob är en liten klädkammare som lätt fylls med annat skräp. Kanske är det nu som det händer att jag sorterar ut lite av vårt skräp. Det vore ju skönt att börja 2021 med en halvfylld garderob, då finns ju möjligheter till att fylla på med nytt och det är ju alltid roligt.

Nu har jag helt glömt bort att äta frukost så nu ska jag göra det och önskar et en fin tisdag, kram Susann

4 kommentarer

    1. vår tradition har fortsatt trots att vi har vuxna barn. Det är roligt att kunna träffas hela storfamiljen som vi kallar oss. Fast nu får vi vara glada att de som kan kommer för det är inte lätta att få ihop ett datum då alla kan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.