Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

5 januari 2020 – spelkväll

Idag bestämde vi oss för att det var dags att besöka gymmet igen. Jag tror min kropp saknar träningen och det är därför jag har fått ont i höften för jag brukar köra mycket ben och axlar på gymmet. Vi var på gymmet nästan en timme och det var inte så många där så vi slapp trängas utan kunde med lätthet välja de maskiner vi ville.

När vi kom hem så gjorde vi pannkakor till lunch, jag har varit sugen på det så länge nu så nu var det dags.

Efter lunchen åkte jag in och kollade om jag kunde klippa mig fast hon jag ville skulle klippa jobbade inte idag så det får bli en annan dag. På vägen hem stannade jag till på Centrumskolan och hämtade min julklapp som jag inte hann ta hem innan jul. Alla köpte en julklapp till någon i personalen och vi lottade vem som fick vem och ingen vet vilken som köpte till vem.

När jag kom hem vilade/sov jag för att jag skulle orka med spelkvällen med Annika.

Ikväll provade jag att spinga 1,5 km i Norrliden medan Mats sprang ett varv så snabbt han kunde. Det gick bra för mig att springa fast det var kallt och blåsigt. Min höft kändes bra och jag fick inte ont. så nu hoppas jag att jag snart kan springa som vanligt igen.

På väg hem från norrliden hämtade vi upp Annika för en spelkväll hos oss. Vi lagade först mat när vi kom hem, kikärtsbiffar med ris och tzatziki. Det belv väldigt gott.

Sedan spelade vi spel och vi vann varsin gång, jag vann 0 till 100, Annika vann Carcasonne och Mats smart 10 så det var ju en rättvis kväll.

Nu avslutar vi kvällen i soffan Mats och jag innan det är dags för sängen. Det blev en bra tisdag,

Godnatt alla mina fina vänner, kram Susann

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *