50% och ordet fräsch

Måndag och ny vecka. Den här veckan kommer jag att gå ner och arbetsträna på 50%. Det blev för mycket för mig med 75% och jag tycker det är bäst att bromsa i tid så jag inte faller så djupt. Än så länge har jag bara yrsel, lite illamående och en aningens huvudvärk som symptom. Erfarenhetsmässigt brukar jag få värre huvudvärk som håller i sig i flera veckor och så långt vill jag såklart inte att det ska gå.

Jag vet att jag ska tänka positivt, att det är bra att jag klarar 50% fast ibland är det svårt och det känns lite som ett nederlag. JAg märker även att jag har svårare igen att läsa och använda telefon och dator eftersom jag fort blir yr. Jag försöker läsa de bloggar jag följer när jag kan, jag har inte glömt bort er, även om jag kanske inte kommenterar varje dag.

Idag ska arbetsterapeuten höra av sig runt klockan 10 så då får vi se vad hon säger. Annars blir det Centrumskolan som vanligt idag, dock lite färre timmar. När jag kommer hem ska jag bara vila och lär säkert somna i soffan.

Idag är ordet Fräsch i Christels fotoutmaning och det som dyker upp i mitt huvud är att jag tycker vietnamesiska vårrullar är fräsch mat. Så det får bli dagens bild.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *