Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Min helg

Vilken fin helg det har varit. I fredags efter jobbet körde jag till kallbadhuset och badade som vanligt. Det var dag 63 i min badstreak. Solen sken, det var 13 grader i luften och 12,2 grader i vattnet.

Innan jag körde hem åkte jag och handlade och när jag kom hem hade Rasmus och Tova kommit från Malmö. Vi fikade på kanelbullar som jag köpt eftersom det var kanelbullens dag.

Vid klockan 17 fick vi skjuts in till stan av Daniel. Vi tog en liten pubtur innan teatern. Vi gick till Pipes of Scotland och jag drack cava och de Rasmus och Tova drack öl. Vid 18.20 var det dags att gå till Hotell Witt där teatern skulle vara. Först var det mat, potatisgratäng, kött, brunsås och sallad. Det var gott även om det serveras som buffé. Det känns lite som en skolmatsal tyvärr fast maten var bättre än förra gången.

Strax innan åtta satte de igång med teatern och det syns att Mats trivs uppe på scen.

Teatern utspelar sig runt ett fågelbord och karaktärerna är olika sorters fåglar. Mats är en gråsparv.

Efter teatern var det premiärfest hemma hos Trulle och vid 23:30 tog vi bussen hem.

På lördagsmorgonen gick vi upp som vanligt och sprang och badade. Det var en väldigt fin morgon, helt vindstilla vilket är ovanligt. Det var 4 grader i luften och 11 grader i vattnet.

Sedan åkte vi hem och åt frukost tillsammans med Rasmus och Tova som precis hade vaknat. Vi tog det lugnt, lagade musslor till lunch. Vid 15.00 var vi bjudna till William och dottern. Vi skulle fira William som fyllt år i veckan. Även Victor och Torun kunde vara med på kalaset vilket var trevligt.

Vid 17-tiden åkte vi hem och sedan hade syskonen en mysig kväll tillsammans. Vid halv elva hämtade vi Victor och Torun som skulle sova hos oss.

Idag söndag blev det sovmorgon. Jag gick upp vid 8 och pluggade medan Mats fortsatte att sova. Han kom inte upp förrän efter klockan 9. Då åt vi frukost och sedan började vi plocka ur saker ur husbilen. Det är snart dags för vinterförvaring, får se när vi lämnar in den för förvaring.

När Victor och Torun vaknade vid halv tio-tiden så körde de till Byxelkrok. De ska fixa det allra sista där upp med restaurangen och sedan ska de köra upp till Mariefred där de kommer bo och jobba under vinterhalvåret.

Vid ett-tiden körde Mats och jag och badade då det var mitt 65:e bad i rad. Det var fint väder, solen sken, 14 grader i luften och 12 grader i vattnet.

När vi kom hem åt vi rester och sedan sov jag, för jag behövde vila då jag var trött. Jag glömmer lätt att jag fortfarande är sjukskriven.

Ikväll lagade vi en god och mustig köttgryta och som vi åt med ris till. Nu har vi rester för hela veckan.

Den här helgen har varit väldigt bra, jag har fått träffa och umgås med alla mina barn. Det är ju fantastiskt att umgås med sina vuxna barn och snart ska familjen utökas med ett litet barn. Vi längtar och ser framemot livets efterrätt som många andra pratar om.

Kram Susann 💜